9/22/2011

Tylsyys

Varoitan jo etukäteen tämä merkintä on pelkkää tekstiä koska ei ole pahemmin ollut mitään kuvaamisen arvoista.. Joten tämä merkintä sisältää lähinnä ilmotusluontosia asioita..


Tosiaan se on nyt sitten päätetty että palaan suomeen 28 ensi kuuta.. joten juuri sopivasti pääsee viettämään halloweenia ja kaverin synttäreitä heti kun sinne laskeutuu.. Odotan jo aivan innolla kaikkien kavereiden ja perheen näkemistä!


Tosiaan pääsen ennen joulua taas postiin töihin woohoo rahaa siis tiedossa! Kämppäkin pitäis löytää joten eilen tossa laittelin jo muutamia hakemuksia menemään aikani kuluksi. Tuntuu vaan ettei suomessa oikeen tällä hetkellä pahemmin kämppiä ole vapaana joten saas nähä kuin kauan menee sen löytämiseen.. Vähän pelottaa että siinä menee jokunen tovi..


Oon tässä myös ajatellut että josko sitä rupeis opiskelemaan.. oon alustavasti vähän katellu koulutuspaikkoja mutta joo täytyy vielä miettiä.. tosin olen myös ajatellut oppisopimusta.. Täytyy harkita tarkasti!


Tämä viikko on menny todella hitaasti ja tuskallisen tylsästi.. Koreassa alkaa olemaan jo viileemmät ilmat tosin eilen oli ihan paahtavan kuuma! Toivoisin että aika menis vähän nopeempaa ja että ois jotain tekemistäkin täällä..


Tein blogiin tässä myös pari muutosta.. eli siis fontti vaihtui ja nyt on vain yksi sivupalkki vasemmalla puolella. Tekis kyllä mieli muuttaa koko höskä mutta ei mulla oo taitoja sellaseen kjeh -.-

Ei kommentteja: