1/09/2011

Weekend

Viime viikko mulla meni lähinnä pakkaillessa ja siivoillessa ym. Torstaina pikkusisko tuli sitten meille yökyläilemään ja lähti sitten vasta lauantaina.. ehdittiin siinä ajassa tekemään sille hurja muodonmuutos(* "▽` *) Hiukset leikattiin ja värjättiin punasiksi plut ostettiin uusia vaatteita:p
Siisti kampauski ja sillee xD mut tuitui siit tuli kyl söpö(♥ _ ♥)
Lauantaina sitte vietiin ensimmäinen muuttokuorma espooseen ja nyt kyllä tuntuu käsissä se paianvien laatikoiden nostelu! (-_-メ) Tämän jälkeen sitte mentiin perheen kanssa thai ravintolaan syömään ja itse tilasin paistettua nuudelia ja porsasta soijakastikkeessa..
Oli muuten ihan hyvää paitsi soijaa ois saanu olla pikkasen vähemmän..(*゜Д゜*)

Sit oliki kello jo sen verran ku päästiin kotiin että piti nopsaa käydä suihkussa ennen kuin hyvä lapsuudenystäväni saapuisi paikalle.. Oli todella hauska ilta! laulettiin karaokea, syötiin, juotiin, juteltiin, pelattiin korttia ym.. Sain myös ensimmäistä kertaa maistaa MUTA KAKKUA! >< kuulostaa aika järkyttävältä.. Mutta se oli siis sellasta suklaa kakkua jossa oli löysä sisällys(· ∀ ·)
Heh pikku pala enää jäljel.. toi näytti kyl todella epäilyttävältä, ihan ku joku pikku roiskeläppä mutta jos tykkää suklaasta ni kannattaa ehdottomasti kokeilla!. ◕ ‿ ◕.

Minä ja lapsuuden ystäväni.. kyllä tykkään erittäin paljon ilmeilystä!O (≧ ∇ ≦) O

Tässä ainoa ostos viime viikolta.. Mutta aaah rakastuin tähän heti!! MANGO<3 tää on siis huulirasva heh (>。«)

Ens viikosta tuleekin sitten kiire viikko! Pitää siivoilla täällä ja pestä pyykkiä, käydä pajalla, keskiviikkona koulutusta, torstaina lopullinen muutto, pe-su workshop! missähän välissä sitä ehtii hengähtämään? Nyt on muuten tasan viikko siitä kun lopetin tupakan polton eikä tee edes yhtään tiukkaa!;o en ois uskonu että tää näin helppoa on ku poltin kumminki sen jonku 8 vuotta..(* "Ο" *)
Ps. Vaihdoin myös bannerin blogiin ja nimikin vaihtui.. kyllästyin entiseen ja luulenpa muutenkin että tää blogi kääntyy enemmän tonne lifestylen puolelle. varsinkin kuhan sinne koreaan pääsen ni sitte bloggaan enempi elämästä siellä yms.


Ei kommentteja: