1/03/2011

Happy New Year!~

Tosiaan joulu tuli siis vietettyä Joensuussa isän luona kauheassa pakkasessa! Oli aivan jäätävät ilmat, mutta alkoholi tais lämmittää jonkin verran hehs O (≧ ∇ ≦) O Kauheesti kuvia ei löydy joulusta mutta laitanpa tähän nyt ainakin mun ja siskoni koristeleman kuusen, joka oli toooosi ruma ennen ku koristeltiin se ja koristelu oli aikas vaikeaa kun oksia ei ollut kun muutama hassu (-_-メ)
Viimesessä kuvassa siskoni ja minä! Värjäsin myös ennen joulua hiukset vaaleimmiks kuten kuvasta näkyy (· ∀ ·) Harmittaa ettei ehitty kauaan Joensuussa oleskelemaan eikä pahemmin näkemään sukulaisiakaan kun heti lauantaina piti jo lähteä takasin kotiin kun oli muita menoja.. No viime keskiviikosta perjantaihin meillä oliki sitten workshop elikkäs vähän niinkuin valmennus tätä meidän tulevaa korean reissua varten.. Oli aivan mahtavaa aikaa kaikkien kanssa, pelattiin mm. lumijalkapalloa liukkaalla jäällä.. jokanen tais muksahtaa ainaki kerran pyllylleen ><  Syötiin myös herkullisia korealaisia ruokia, kiitos pastorin vaimon joka on aivan mahtava kokki!~
Söpö<3 (meidän välinen inside juttu) mutta wo bin on ehk oikeesti maailman söpöin owow~
Kattokaa ny tui tui miten suloi<3 plus siitä tulee ehk maailman paras valokuvaaja viel!. ◕ ‿ ◕.
Ja kyllä itse olen erittäin hehkeänä näissä kuvissa, herättiin aamusin 6 eikä jaksanu pahemmin meikata eikä ois kyllä kerennykkään kun oli niin tiukka aikataulu (*゜Д゜*)

Sitten juu UV meni muuten ihan mukavasti paitsi että täällä oli jtn ihan randomeita jotka rupes jtn räyhää ja pasko meijän saunan, thank god JP sai sen jokseenki kuosiin, mutta uv tunnelmat voi ehkä parhaiten kertoa kuvilla.. huh tuleepas kuvan täyteinen postaus, mutta mitäpä siitä, yks kuva kertoo enemmän ku tuhat sanaa eiks se niin mee(^3^)



Uv.n päivänä sit vaan lagattiin meillä, tilattiin pizzaa/kebabii ja katottiin leffaa . ◕ ‿ ◕.  ohh ja ette ikinä arvaa mutta lopetin eilen tupakan polton! tää oli vähän niinku tällai uudenvuoden lupaus.. oon nyt ollu yli vuorokauden polttamatta eikä edes tee mieli tupakkaa josta oon ihan ihmeissäni.. tosin jos jonkun päätöksen teen niin se myös pitää! Ei sit muuta kun hyvää vuoden alkua kaikille!
~ ~ ~ヾ(^ ∇ ^)

Ei kommentteja: