1/21/2011

too much stuff to share..

En oikeen tiiä että mistä sitä oikeen aloittais.. Tosiaan tossa viime viikolla muutettiin tänne espooseen, vielä on kaikki tavarat ihan levällään mutta turha ruveta laatikoita pahemmin purkamaan kun kohta on kumminkin lähtö..
Viime viikon keskiviikkona 12.01 jouduttiin myös hyvästelemään meidän kissa Mimmi R.I.P! Se oli kauan jo voinu pahoin eikä sillä ollut paikkaa mihin se oltaisiin voitu siottaa niin se pääs sitten toivottavasti parempaan paikkaan!

Viimeset päivät vanhassa asunnossa meni hurjan hauskasti.. en osaa sanoin kuvailla, joten kuva spämmi tähän väliin!
Siskon kanssa mulla ei ainakaan oo koskaan tylsää xD meil on kyl ihme päähänpistoksia välillä.. nää kuvat tais olla tokavikalta päivältä.. ja seuraavaks sit kuvia vikalta päivältä kun Xiao oli viettämässä iltaa meidän kanssa..

Xiao ja sen gf!O (≧ ∇ ≦) O

Tosiaan hauskat oli viimeset hetket Vantaalla.. nyt olenki sitten ESPOOLAINEN!!(* "▽` *) 

Viime viikonloppuna olikin sitten 2nd workshop.. paljon tuli taas opittua sielläkin ja aivan mahtavaa aikaa "perheen" kanssa!^^ Todella outoa kuinka noi ihmiset tuntuu enemmän perheeltä kun oikea perhe.. Tän viikon mulla on vaan soinu päässä "syetani ana tang-ga tang-ga ye, madara kaya ke kapo teza" enkä saa tota biisiä millään pois päästä (-_-メ) Lopuksi vielä kuvia workshopista . ◕ ‿ ◕.
Käytiin ruokakaupassa ostamassa tarvikkeet sveitsiläiseen ruokaan jota Hai meille valmisti, tai no sitä valmisti jokanen kyllä itse pöydässä.. Raclette oli ruuan nimi.. mukana myös suomalainen omena limppa.. :D

Sellasta sitte tällä kertaa.. ens kerralla luvassa mm.. ostoksien esittelyä! Kerranki oon löytäny alennus myynneistä vaikka ja mitä.. yleensä en meinaan löydä mitään joten im häppii~ ciao for next time! im off to sleeeep [(-。-*)]ZZzzz


Ei kommentteja: