8/30/2010

eesti eesti eesti kaipaan sinne perkeleesti

Vitsi että oli outoa herätä tänään aikasin kun alkoi sellanen paja joka on tarkotettu niinku työttömille nuorille, siitä saa onneks rahaa ja ei oo ku 6 tuntia päivässä. Aamulla vähän jännitti että miten eka päivä sujuu mutta ihan hyvinhän se meni. Ja yllätyin ku mun lapsuuden ystävä oli kans siellä enkä ollu nähny sitä tyylii ku joskus iha kakarana..

Sitte siihen otsikon aiheeseen. En kyllä sinne pahemmin kaipaa vaikka siellä aina yhtä hauskaa onkin darrassa käppäillä (not?-.-:D) mutta tosiaan vähän matkan kulusta ja ostoksista jotain sepittelyä nyt.
Eli siis perjantaina saatiin onneksi autokyyti satamaan niin ei tarvinnut julkisilla kulkea. Laivassa sitten heti kun päästiin hyttiin niin korkattiin pari skumppa pulloa jotka raahattiin himasta mukaan, kilistettiin sitten janinan synttäreille ja hienolle matkalle, kilisteltiin tosiaan sit niin että melkeen koko hytti lillu skumpassa:D Sit käytiin ostamassa taxfreestä vähän lisää suunkostuketta ja ruvettiin laittautumaan, lähdettiin sitte sinne baareilemaan/clubeilemaan, ja loppu illasta ei mtn kommentoitavaa xD

No aamulla oli sitten tarkitus lähteä 8 aikoihin jo ulos laivalta, mutta siellä peiton alla oli niin mukava kuhnia sinne about yhdeksään asti joten oltiin laivasta varmaan ulkona vasta joskus puol 10. Pikkasen harmittaa toi aamunen jumittelu kun ei sitten keritty pahemmin muolla käydä kun siinä ihan sataman läheisyydessä, eli en siis päässyt vaatekaupoille nyh:'( Mutta jotain sieltä rannankin läheisyydestä silti tarttui mukaan, mm tupakkaa, hiusväri (jej vihdoinkin näistä tuli saman väriset ku noi mun pidennykset^^) ja sit tietysti alkoholia.. Paras alkoholi "löytö" oli kyllä tämä!!
SAKE! (vietiin siskon kanssa 2 viimestä pulloa hih)

Sit löyty kanssa jotain erinäistä krääsää..

TEKORIPSET! (olinki jo kauan halunnu tän malliset ja oli todella edullisetki vieläpä)

Vaalean pinkki kynsilakka ja kynsitarroja.

XOXO kaulakoru :3

argh nyt menee hermot kun toi kuvan lisäys lakkas toimimasta mutta ostin myös valkoisen laukun ja sateenvarjon koska oli ihan sen näköstä että rupeis satamaan, multa puuttuikin sateenvarjo joten se oli siis kuitenkin ihan hyvä ostos kun täksi syksyksi on luvattu aikamoisia sateita.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistäs alkosta sielä tallinnassa tuota sakea löysit?

Marina. kirjoitti...

hmm oiskohan se ollu se superalko. niillä on vissiin jotku nettisivutkin että sieltä voi käydä kattomassa jos kiinnostaa enempi:)