11/21/2010

Mm ma ma mara...

crazy loop-crazy loop jää kivasti soimaan päähän:D Mm ollu aivan mahtava viikko!  Arki oli jotenki tosi rento ja pari pakettiakin tuli plus sai noi asumis järjestelyt järjestykseen joten ei tarvii siitäkään enään stressata huh!:) Perjantaina tuliki sitte käytyä pitkästä aikaa koti bileissä:D jotka oli jossain ihan kuusessa hyvä ku päästiin perille asti.. mutta hauskaa oli<3 Eilen sitte vaan löhöilin ja katoin vaan sarjoja koneelta^^ Tosin ei pystyny kauheesti keskittymään kun alakerrassa laulettiin karaokea siihen malliin että meinas korvat särkyä -.-
Löysin viikolla ehkä maailman söpöimmät tennarit~
Tollaset karva tsydeemit tossa ja ne saa nostettua ylös jos huvittaa.

Ehkä kivoin ja käytännölisin laukku mitä mulla on ollut tähän mennessä. on todella tilava ja sit tohon saa viel laitettua sellasen olkahihnan jos haluaa..





Little Twin Stars Kalenteri! ihan ylisöpö<3

Tähän loppuun vielä tämän hetkiset kynnet jotka näkyy myös noissa kalenteri kuvissa, osassa kynsistä on nyt sit sitä graffiti kynsilakkaa jota esittelin viime postauksessa ja tollaselta halkeilleelta se sit näyttää..

Nyt painunki tästä sitten päikkäreille ja herättyäni pitäis vielä siivota tää lääväkin.. Rauhallista sunnuntaita kaikille, muistakaa levätä!:)

Ei kommentteja: